Home Starožitnosti, umění Starožitný nábytek Skříně Starožitná komoda s krásnou výzdobou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Starožitná komoda s krásnou výzdobou

Zlínský kraj
11. 4. 2021 - 19:53
16 800 Kč
Prodávající

Popis

Sleva z 19.800 Kč. Noblesní starožitná komoda byla vyrobena ve stylu Ludvíka XV. na konci minulého století. Jedinečná výzdoba je tvořena ornamentálními řezbami na přední straně všech čtyřech dvířek i dvou zásuvek, na rozích komody, na předních nožkách i na horní ozdobné liště. Prostřední dvě čtvrtiny mají o něco větší hloubku než kraje, díky čemuž komoda získala více plastičnosti. Komoda byla v minulosti užívána reprezentativně v obývacím pokoji, je zachovaná v původním, a to velmi dobrém stavu.

Ve stejném stylu nabízím také vitrínu.

Kování, stejně jako zámky se třemi klíči jsou funkční. Vitrína je připravena k okamžitému použití pro obdobnou funkci, kterou plnila v minulosti. Pro transport lze sundat ozdobnou lištu a pro odlehčení sundat dvířka a vytáhnout zásuvky. Zbývající část kromě polic uvnitř je vcelku. V případě zájmu mohu zaslat více fotografií. Je možná i osobní prohlídka předmětu prodeje.

Rozměry:
- celková výška 118 cm, z toho je 23 cm výška lišty
- šířka 220 cm
- hloubka 54/50 cm

V případě dotazu nebo zájmu o další fotografie nebo osobní prohlídku předmětu inzerátu prosím přednostně o použití funkce „Hyperrychlá odpověď na inzerát“, často nebývám na mobilním signálu.

Starožitná komoda s krásnou výzdobou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Gigerich
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!