Home Starožitnosti, umění Starožitný nábytek Skříně Vyřezávaná komoda, skříňka se třemi šuplíky.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vyřezávaná komoda, skříňka se třemi šuplíky.

Zlínský kraj
11. 4. 2021 - 19:52
6 700 Kč
Prodávající

Popis

Krásně řezbovaná starožitná trojšuplíková komoda (skříňka) byla vyrobena ve stylu Ludvíka XV. koncem minulého století. Nádherná výzdoba je tvořena ornamentálními řezbami na celé přední straně šuplíkových zásuvek i na rozích komody a její spodní liště. Horní deska není pouze nenápaditě obdélníková, ale je elegantně vytvarovaná. Linii rytin vhodně doplňuje použité ozdobné kování. Komoda stojí na tvarovaných, tzv. srnčích nebo kozích nožkách.

Komoda byla v minulosti užívána v obývacím pokoji pro uložení drobných předmětů občasné potřeby. Je zachovaná v dobrém stavu s drobnými známkami používání. Je připravena k okamžitému použití pro obdobnou funkci, kterou plnila v minulosti. Transport lze snadno provést jakýmkoliv osobním automobilem. V případě zájmu mohu zaslat více fotografií, případně je možná i osobní prohlídka.

Výška 73 cm, šířka 70 cm a hloubka 50 cm.

V případě dotazu nebo zájmu o další fotografie nebo osobní prohlídku předmětu inzerátu prosím přednostně o použití funkce „Hyperrychlá odpověď na inzerát“, často nebývám na mobilním signálu.

Vyřezávaná komoda, skříňka se třemi šuplíky.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Gigerich
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!