Home Starožitnosti, umění Starožitné šperky a bižuterie Náramky Náramek s minerály "Noční nebe"
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Náramek s minerály "Noční nebe"

Středočeský kraj
12. 3. 2020 - 15:21
210 Kč

Popis

Nádherný náramek v magických barvách modro zlatého Lapis Lazuli a fialového ametystu mít prostě musíte.

Velikost korálků 8mm

Délka náramku cca 18cm ( pro obvod zápěstí 16-17,5cm). Na přání délku ráda jakkoliv upravím. Stačí požadovanou délku napsat do objednávky.

Kovové komponenty z běžného bižuterního kovu.

Lapis Lazuli - přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti.

Ametyst -kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou. zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Náramek s minerály "Noční nebe"

Zavřít Zavřít
Prodávající
Daniela Růžičková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!