Home Starožitnosti, umění Starožitný nábytek Knihovny, vitríny Starožitná vitrína s výzdobou řezbou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Starožitná vitrína s výzdobou řezbou

Zlínský kraj
11. 4. 2021 - 19:53
19 800 Kč
Prodávající

Popis

Ve stylu Ludvíka XV. na konci minulého století vyrobená noblesní unikátní starožitná vitrína. Jemná výzdoba je tvořena řezbami na přední straně i na rozích vitríny a předních nožkách. Prosklená jsou jednodílná dvířka a také dva boční pásy po obou stranách dvířek. Rámeček kolem veškerého předního prosklení je krásně tvarovaný stejně jako ozdobné dřevěné mřížky na předních sklech. Dvě dolní zásuvky jsou zdobeny řezbami, stejně jako spodní hrana vitríny pod nimi a řezbovaná je také ozdobná mušle nahoře. Vnitřní stěna je v horní části čalouněná látkou světleji vínové červené barvy. Čalounění si můžete snadno vyměnit podle vlastních požadavků na barevné sladění s vaším interiérem. Horní část je členěna dvěma skleněnými policemi. Vespod jsou dvě zásuvky s mosaznými madly. Vitrína byla v minulosti užívána reprezentativně v obývacím pokoji, je zachovaná v původním, a to velmi dobrém stavu.

Ve stejném stylu nabízím také komodu.

Kování, stejně jako zámek s klíčem jsou plně funkční. Vitrína je připravena k okamžitému použití pro obdobnou funkci, kterou plnila v minulosti. Pro transport lze horní a dolní díl naložit zvlášť. V případě zájmu mohu zaslat více fotografií. Je možná i osobní prohlídka předmětu prodeje.

Rozměry:
- celková výška 190 cm (60+130)
- šířka 120/108 cm
- hloubka 40/33 cm

V případě dotazu nebo zájmu o další fotografie nebo osobní prohlídku předmětu inzerátu prosím přednostně o použití funkce „Hyperrychlá odpověď na inzerát“, často nebývám na mobilním signálu.

Starožitná vitrína s výzdobou řezbou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Gigerich
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!