Home Starožitnosti, umění Starožitná svítidla Ostatní, příslušenství Díly k hořákům petrolejových lamp i k lampám
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Díly k hořákům petrolejových lamp i k lampám

Hlavní město Praha
23. 4. 2021 - 14:01
1 Kč
Prodávající

Popis

1)Plamenoděliče a deflektory k petrolejovým lampám, kus za 190,- Kč. Různé typy plamenoděličů a deflektorů k hořákům petrolejových lamp, originální díly z 19.stol. V případě zájmu mi napište o který máte zájem.

2)Uzávěry k bazénkům petrolejových lamp, cena za kus 200,- Kč, originální díly z 19.stol. V případě zájmu mi napište o který máte zájem.

3)Závitové pouzdro na bazénky petrolejových lamp francouzské i německé výroby, cena 435 za kus, originální díly z 19.stol. V případě zájmu mi napište o který máte zájem.

4)Redukční a závitové kroužky k petrolej. osvětlení, cena za kus 170,- Kč, různé velikosti, originální díly z 19.stol. V případě zájmu mi napište o který máte zájem.

5)Středové části strojků petrolejových hořáků, cena za kus 355,- Kč, různé typy středových částí hořáků od různých výrobců k hořákům petrolejových lamp, originální díly z 19.stol. Všechny jsou funkční. V případě zájmu mi napište o který máte zájem.

6)Mosazný kouřovod k petrolejové lampě - prodáno !

7)Knoty do petrolejových hořáků - různé šířky délky tvary, orig. z 19. stol......stačí napsat typ hořáku nebo míru, kterou potřebujete, cena dle typu 50 - 400,- Kč

8)Staré originály - držáky stínítek, různé průměry a typy, cena za kus 500,- Kč

Díly k hořákům petrolejových lamp i k lampám

Zavřít Zavřít
Prodávající
Iveta Kadlíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!