Home Starožitnosti, umění Starožitné umělecké předměty Staré fotografie Šablona pro vlastní vánoční pohlednici
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Šablona pro vlastní vánoční pohlednici

Jihočeský kraj
19. 11. 2019 - 10:10
100 Kč
Prodávající

Popis

Chcete poslat originální vánoční pohlednici s Vaší fotografií?

Balíček obsahuje 2 přední strany v png formátu a 1x zadní stranu. Jedná se o digitální šablony pro vlastní dosazení fotky. Tyto vánoční kartičky můžete použít jako vánoční pohlednice, péefka /jsou vhodné pro oboustranný tisk na A6/ nebo jako elektronickou pohlednici, stejně jako visačku na dárek, nebo přáníčko k vánocům, které není třeba tisknout oboustranně. Pokud si netroufáte doplnit fotku, rádi to uděláme za Vás,cena je 50 CZK za jedno okénko (šablonku v tom případě neplatíte).





PODMÍNKY PRODEJE



Nejsem plátcem DPH.



Všechny moje produkty mají DIGITÁLNÍ podobu, jsou ve vysokém rozlišení a certifikované kvalitě. Formáty PNG, JPEG, případně u některých produktů PSD, vhodné pro zpracování v programech Gimp, Adobe Photoshop, Corel Paintshop, Photofiltre a podobných, které umí pracovat s vrstvami.



VEŠKERÉ ZBOŽÍ je určeno pro SOUKROMÉ využití, respektujte přiložený licenční soubor nazvaný TOU. Další podnikání s mým materiálem je přísně zakázáno!!! Platba se provádí na účet u GE Money v CZK.



Vzhledem k tomu, že zboží získáváte pomocí downloadu z ftp, na zakoupené zboží se vztahuje 24 měsíců záruka na ztrátu dat z Vašeho počítače. Storno objednávky je možné udělat do zaslání odkazů na stažení zboží, telefonicky, sms nebo e-mailem. Po zaslání zboží už storno objednávky neprovádím.



Množstevní slevy jsou možné při větším odběru po vzájemné domluvě. Autorská práva vyhrazena.

Šablona pro vlastní vánoční pohlednici

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Kotrba
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!