Home Starožitnosti, umění Antikvariát Ostatní antikvariát Srdce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Srdce

Jihočeský kraj
22. 11. 2020 - 13:22
Dohodou
Prodávající

Popis

Prodám (i jednotlivě) tři staré dětské knihy různého vydání "Srdce". Knihy napsal Edmondo De Amicis. Kniha by se mohla jmenovat "příběhy jednoho školního roku". Kniha je napsaná otcem syna, dle jeho školních i domácích poznámkách, které si žák třetí třídy zapisoval do svého deníku Všechno co viděl, co slyšel, o co se zajímal, své myšlenky....atd..Snažil se při psaní knihy zachovat synovu myšlenku. Kniha je určena hlavně klukům od 9 do 15 let.
1. Srdce - Edmond de Amicis, s původními ilustracemi Arnalda Ferragutiho. Vydalo SNDK v Praze roku 1958. 1.vydání v SNDK. Pěkný , nepoškozený stav a má 345 stran a 130 obrázků.
2.Srdce - Edmond de Amicis dle 666 tisíce vlašského originálu přeložil Dr.Václav Jiřina a ilustroval neznámý malíř. Vydalo Slovanské nakladatelství AMC-Spol. Praha 1917. Pěkný, nepoškozený stav s 210 stránkami.
3.Srdce- Edmondo de Amicis, přeložil Karel Málek a ilustroval malíř M.Novák. Vydalo nakl. Vojtěch Šeba v Praze roku 1946. Je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 260 stran.
Všechny tři knihy jsou tištěny na .silnějším papíře a jsou většího formátu.
Nabídněte. Jarka Rodová
Prodávající
jarka rodova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!