Home Starožitnosti, umění Ostatní starožitnosti Staré hračky, panenky Koupím starý plechový pasový traktor, pasák, jeřáb
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Koupím starý plechový pasový traktor, pasák, jeřáb

Moravskoslezský kraj
4. 8. 2019 - 20:55
1 000 Kč

Popis

Koupím pasáka, bagr, jeřáb aj.staré plechové hračky od roku 1960-1989

Koupím jakékoli staré dětské hračky z dob ČSSR od slovenské firmy Tatrasmalt .

Viz. tato značka TM, znacka je napr.ze přdu na pasáku nebo ze zadu na tom jerabu, někdy značka býva i z boku nebo na podvozku. Případně na krabici hračky spolu s nápisem Tatrasmalt. Na krabici může být uveden i nápis TAPO nebo Omnia.

Koupím plechový pásový traktor tzv. pásák, buldozer, traktor, jeřáb, bagr, nákladní Tatra 805 nebo Tatra 137 s ovládáním na kabel i bez, skútr, jakákoli plechová autíčka od této firmy nebo i příslušenství, např. posuvnou plošinu, pluh tatrasmalt.

-------------------------
Koupím i jiné staré čssr hračky na kabelové-bowdenové ovládání, setrvačník, klíček nebo bez pohonu od firmy Ites, Igla, KDN, Igra, Směr, Šery, Zbrojovka aj.

Mám zájem o různé plechové, plastové, bakelitové: autobusy, náklaďáky, trambusy, jeřáby, sanitky, formule, osobní auta (Škoda, Tatra), traktory, podvalníky.

Hračky mohou být i poškozené, nekompletní, nefunkční, s krabici i bez. Za model s krabici Vám připlatím, případně koupím i jen krabici.

Podívejte se do skříně, na půdu či do sklepa, zda uvedenou hračku nemáte nevyužitou doma. Rád ji od Vás koupím a dobře za ni zaplatím.

Nabídněte na email: koupimtatrasmalt@seznam.cz (nejlépe zaslat foto vaší hračky/hraček)

Nabídněte telefonicky: 773 451 292 i sms, zavolám zpět.
www.tatrasmalt.cz

Koupím starý plechový pasový traktor, pasák, jeřáb

Zavřít Zavřít
Kupující
www.Tatrasmalt.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!